Funkar det med järnrör?

I riksdagen står Jimmie Åkesson och putsar på Sverigedemorkraternas fasad. På Avpixlat.se visar partiets anhängare sina rätta ansikten.

Det är inte bara slipsen som hamnat på sned där.

”Jag ska göra allt nu för att de vidriga Sverigehatande kackerlackorna som bestämmer i landet ska förpassas ner i kloakerna där de egentligen hör hemma. Upp ur sofforna och kämpa nu, Sverigevänner”.

Okej? Klarnar bilden?

Det är fullt mänskligt att trots alla hans ord och alla hans vanföreställningar om andra människor, att ändå känna medlidande med den så skändligen avslöjade Erik Almqvist. Helrör och praktfylla eller ej, medlidande innebär inte att man försvarar hans gärning eller tycker synd om honom för att hans utfall fångats på film.

Men det går inte att frigöra sig från tanken på att denne man förmodligen skulle mått mycket bättre idag om det renoveringsarbete som partiet nu försöker sig på istället hade utgjort ett ifrågasättande av de egna idéerna, och en analys av hur dessa påverkar människor som omfattar dem.

I ett parti där järnrör ingår i den politiska arsenalen blir också debatten – och debattörerna – därefter.

Det hade också varit lätt att skoja om Kenth Ekeroth som en sverigedemokratisk Socker-Conny, som i Joakim Pirinens serie vill slå världen häpen med ett ”schysst järnrör”. Men varför, det behövs väl inte?

Redan det faktum att ord som ”babbe”, ”blattehora” och ”lilla fitta” uttalas av valda företrädare till Sveriges riksdag säger ju att dessa unga män skickats dit av röster och krafter som alldeles uppenbart inte kan sminkas över eller renoveras bort.

Så räcker det inte nu, Åkesson? Är det inte dags att åka tillbaka till Stäket i Lund och beställa in en biff med lök och ta en funderare med nya kompisar?

Om du anser att SD har något att tillföra till den svenska debatten – oavsett om det rör sig om invandring, integration eller brottsbekämpning – så lär du aldrig få gehör eller vinna inflytande och anseende med hjälp av Avpixlats avgrundsvrål. Eller med ”hjälp” av riksdagskamrater med helrör och järnrör.

Annonser

2 kommentarer

Filed under Uncategorized

2 responses to “Funkar det med järnrör?

  1. Okej? Vad är det för bild som ska klarna bara för att ni har klippt och klistrat en (1!) kommentar från avpixlat?
    BT skriver ”brun larv” om SD – då ska väl en sverigevän kunna skriva ”kackerlackor” om regeringen, eller tycker ni det är någon större skillnad?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s