Tänk om alla partier resonerade som SD?

3411803_2048_1152

(Foto Sveriges Radio)

Ingen kan ha missat att Expressen granskat Sverigedemokraterna i samarbete med vänsterkollektivet Researchgruppen. Det kan man självfallet ha synpunkter på. Men SD:s partiledning borde välkomna resultatet då Researchgruppen och Expressen hjälpt dem att implementera partiets nolltolerans och avslöjat diverse rasister som antingen kan avsäga sig sin kandidatur eller uteslutas direkt.

Men SD verkar inte hålla med om resonemanget, och som svar på granskningen har de valt att porta Expressen – en av Sveriges största tidningar – från partiets valvaka. Anledningen är just samarbetet med Researchgruppen.

Tänk om andra partier skulle resonera som SD?

I så fall skulle Dagens Industri vara portförbjudna hos både Socialdemokraterna och Feministiskt initiativ då tidningen har kallgranskat de respektive partiernas ekonomiska politik. Moderaterna skulle inte ta i Sveriges Radio med tång då de avslöjade Saudiaffären och Centerpartiet skulle inte tala med vare sig Expressen eller Aftonbladet, då dessa hårdast granskade det omdebatterade idéprogrammet.

Men Sverigedemokraterna är som bekant inte som andra partier.

(David Lindén)

Annonser

2 kommentarer

Under Uncategorized

2 svar till “Tänk om alla partier resonerade som SD?

  1. Eric

    Jag håller inte med. Sympatiserar inte med SD, men Expressens dataintrång – i samarbete med brottsdömda vänsterligister – är mycket mer oroväckande än någon rasistisk nätkommentar eller något förslag om minskad invandring. Ingen journalist kan ärligt säga att deras uthängningar levde upp till de pressetiska reglerna. Att dom fick en guldspade visar bara att kåren har stora inneboende problem med feghet och ryggdunkarmentalitet.

    SD är inte som andra partier brukar man säga. Men Expressen år 2014 är inte heller som andra tidningar. Själv skulle jag inte ta med tång i vare sig produkten eller dom som skriver den. Jag förstår SD:s agerande mycket väl.

  2. Björn L

    Håller med, visst borde SD visa tacksamhet
    trots samarbetet med de vänsterextrema privatspanarna. Expressen har väl resonerat efter devisen ‘mina fienders fiende är min vän’. I den här valrörelsen har alla medel varit tillåtna även snokande i partiledares plånböcker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s